Sisteme de alarma profesionale

Instalam sisteme de alarma pentru firme, depozite, casa si apartament precum si o gama variata de echipamente si accesorii pentru sisteme alarma la preturi avantajoase. Pandemia de CORONAVIRUS pe langa problemele de sanatate, a adus si cresterea alarmanta a fenomenului infractional. Oferim sisteme alarma complete, care includ centrale, detectori cu fir, detectori wireless, module acces, module cu fir, module GSM/IP/Voce, module wireless si accesoriile aferente. In cazul in care nu doriti instalarea si montaj cu firma noastra, va livram echipamente fara manopera in toata tara in 48 de ore de la plasarea comenzii. Pentru comenzile care implica sisteme si echipamente ce nu se afla in stoc, le comandam direct de la importator si le livram in cel mai scurt timp posibil.

CELE MAI IEFTINE ECHIPAMENTE DE PE PIATA!!!

CEL MAI IEFTIN MOTAJ DE PE PIATA – 100 LEI / CAMERA!!!

 • De ce sa alegi oferta MaxDep?


  • Folosirea unui sistem de alarma poate fi la fel de usoara, ca folosirea unui cod pin, sau a unui telefon mobil, astfel de sisteme fiind foarte eficiente in protejarea unei locuinte sau a unei firme
  • Proprietarul va fi anuntat cu ajutorul internetului, prin apel telefonic sau sms de indata ce sistemul de securitate intra in alerta. Alarmele sunt foarte usor configurabile, putand fi setate sa nu raspunda la alerte declansate de animalele de companie
  • Avem o oferta variata pentru sistem alarme profesionale care au aplicabilitate in asigurarea unei case-vile, dar si pentru protectia obiectivelor de dimensiuni mari. Alarmarea antiefractie este acoperita de o gama variata de detectori de miscare tip pir, senzori de fum si temperatura, detectori de inundatie etc.
  • Comercializam sisteme de alarma casa, apartament si spstii mari pentru toate tipurile de aplicatii, rezidentiale sau comerciale, la preturi avantajoase. Echipa noastra de profesionisti monteaza si instaleaza orice tip de sistem alarma. Deplasarea la domiciliul clientului este gratuita la fel ca si consultanta telefonica


 • Proiectarea sistemului de alarma


  Oferim servicii de proiectare sisteme de alarma atat pentru cladiri/spatii noi cat si pentru sisteme ce necesita modernizare sau inlocuire completa. Specialistii nostril va vor identifica si recomanda cele mai bune, ingenioase si economicoase solutii.

 • Mentenanta sistemului de alarma


  Oferim servicii de mentenanta a sistemului de alarma incepand cu 150 lei / luna, pentru un sistem instalat cu maxim 6 senzori. In situatia in care sistemul nu este instalat de MAXDEP, putem efectua mentenanta numai dupa auditarea sistemului.


OFERTA!!! MONTAM SISTEME DE ALARMA CU NUMAI 500 LEI!

Din ce este alcatuit un sistem de alarma?

Inainte de a va achizitiona sau monta pachete de sistem alarme casa si apartamente (sau spatii comerciale), va invitam sa va familiarizati cu cateva dispozitive din componenta sistemelor de alarmare:

 • Sirene - Sunt concepute pentru a fi instalate la interior sau exterior si au ca destinatie atentionarea antiefractie sau diverse aplicatii de siguranta. Sirenele de exterior au un volum de zgomot mare pentru descurajarea raufactorilor si anuntarea utilizatorului/comunitatii antiefractie.
 • Detectori cu fir sau wireless  - Interpretarea pericolului intr-un astfel de sistem alarme se face prin intermediul detectorilor ce au capacitatea de a inregistra temperaturi si de a sesiza modificarile lor cand un incident este pe cale sa se intample. Posibilitatea de instalare cu fir sau wireless permite utilizatorului sa instaleze dispozitive fara a necesita modificarea aspectului peretilor.
 • Module acces/cu fir/wireless/GSM/Voce - Acestea sunt concepute sa fie integrate pe panou de control intr-un sistem alarme, fiind echipate cu interfete ce gestioneaza comenzi in functie de evenimentele sau modficarile de la dispozitivele de control din cadrul sistemului.

Reglementarea sistemelor de alarma

Activitatea de instalare de sisteme de securitate este permisa numai firmelor avizate de IGPR in cazul instalarilor de sisteme de securitate la obiectivele ce necesita proiect avizat de IGPR:

 • unitati financiar-bancare
 • institutii de interes public: gari, autogari, primarii, scoli, gradinite
 • cazinouri
 • case de schimb valutar si amanet
 • magazine de bijuterii
 • magazine de produse electronice si computere
 • casierii
 • magazinele comerciale cu suprafata de peste 500mp si cel putin 3 case de marcat
 • supermarket-uri
 • magazine de arme si munitii
 • camerele de armament
 • statiile de comercializare a produselor petroliere
 • detinatorilor de produse sau substante toxice: depozite, farmacii

Pentru obiectivele rezidentiale (in general pentru obiectivele ce nu necesita intocmirea unui proiect ce trebuie avizat de politie), instalarea de sisteme de alarma este permisa si persoanelor fizice sau asociatiilor familiare autorizate in baza Legii 300/2004.

Contacteaza-ne

Pentru orice alte intrebari sau pentru primirea unei oferte personalizate, va rugam sa ne contactati.

Intrebari frecvente


Poate fi evitat un sistem de alarma de un infractor?
Sistemele de alarma instalate de MAXDEP in conformitate cu un proiect, nu pot fi evitate de infractori!
Cum alegem alarma unui sistem de alarma?
Principalul criteriu in alegerea unei centrale pentru un sistem de alarma este numarul de zone. O zona este definita de spatiul care trebuie acoperit de un senzor. Cu cat avem mai multe spatii de acoperit, cu atat numarul de zone ale centralei trebuie sa fie mai mare. Atentie, insa: daca doi senzori se dubleaza, adica fixeaza acelasi obiectiv, acestia pot fi setati pe aceeasi zona.
Cati senzori montam la un sistem de alarma?
Numarul de senzori difera de la o situatie la alta. In mod normal, acesta variaza in functie de numarul de usi si ferestre sau alte spatii de acces intr-o incapere. Astfel, orice ferestra sau usa trebuie sa fie monitorizata” de cel putin un senzor de miscare.
Care este durata de viata a acumulatorilor montati la un sistem de alarma?
Ca si un acumulator de telefon mobil, cei folositi la sistemele de alarma sau de detectie a incendiului sunt garantati pentru un anumit numar de descarcari- incarcari. Durata de viata a unor astfel de acumulatori este de circa 2 ani.
Ce este un sensor de geam spart?
Un senzor de geam spart detecteaza zgomotul produs la spargerea geamului si declanseaza sistemul de alarma.
Din ce este compus un sistem de alarma de apartament?
Un sistem de alarma de apartament este compus din: central antiefractie, accumulator central antiefractie, tastatura sistem alarmare antiefractie, detectori si suport detector de miscare (numarul acestora depinde de marimea apartamentului), sirena de interior, optional – sirena de exterior si accesorii.
suna acum