Sisteme de supraveghere video

In comparatie cu alte tipuri de sisteme de securitate, un sistem de supraveghere video permite permite identificarea persoanelor si actiunilor suspecte. In plus, prezenta camerelor de supraveghere video descurajeaza infractorii. Pentru acest lucru camerele de supraveghere trebuie plasate in locuri vizibile dar inaccesibile.

Cele mai ieftine camere de pe piata

0 lei

Cel mai ieftin montaj de pe piata

0 lei / camera
 • De ce sa alegi oferta MaxDep?


  • Montam rapid orice sistem de supraveghere, specialistii nostri avand experienta indelungata in domeniu
  • Preturile montajelor, a echipamentelor si a proiectarii sunt cele mai avantajoase de pe piata (De exemplu, pentru montarea camerelor de interior, percepem un tarif de doar 100 lei / camera)
  • Oferim garantie rezonabila pentru lucrarile executate


 • Alegerea instalatiilor de supraveghere


  Acesta este primul pas pentru realizarea sistemului de supraveghere. In functie de locatia in care doresti sa amplasezi sistemul de (pe timp de noapte / zi, cu fir, cu fir special pentru acuratetea imaginilor, wireless etc.) noi te supraveghere (acasa, la birou, la firma, la depozite, in interior sau in exterior) si in functie de functionalitatea acestora ajutam sa alegi cele mai bune echipamente privind raportul calitate / pret. Apasa aici pentru echipamente.

 • Proiectarea sistemului de supraveghere


  Oferim servicii de proiectare sisteme de securitate atat pentru cladiri/spatii noi cat si pentru sisteme ce necesita modernizare sau inlocuire completa. Specialistii nostril va vor identifica si recomanda cele mai bune, ingenioase si economicoase solutii.

 • Instalarea camerelor de supraveghere


  Instalarea unor camere de supraveghere este o operatiune complexa, in conditiile in care, de obicei, se recurge la instalarea unui sistem complet de monitorizare, care nu doar capteaza imagini ci le si depoziteaza pe un dispozitiv special de stocare. Montajul camerelor de supraveghere este, asadar o operatiune care trebuie efectuata de o echipa profesionista pregatita sa se adapteze la absolut orice tip de cerinta a clientilor. Apasa pentru pret.

 • Mentenanta sistem supraveghere


  Oferim servicii de mentenanta a sistemului de supraveghere incepand cu 100 lei / luna, pentru un sistem de 4 camere + DVR. In situatia in care sistemul nu este instalat de MAXDEP, putem efectua mentenanta numai dupa auditarea sistemului.


Contacteaza-ne

Pentru orice alte intrebari sau pentru primirea unei oferte personalizate, va rugam sa ne contactati.

Intrebari frecvente


De ce sa instalezi un sistem de supraveghere?
In comparatie cu alte tipuri de sisteme de securitate, un sistem de supraveghere video permite permite identificarea persoanelor si actiunilor suspecte. In plus, prezenta camerelor de supraveghere video descurajeaza infractorii. Pentru acest lucru camerele de supraveghere trebuie plasate in locuri vizibile dar inaccesibile.
De ce sa aleg vizualizarea sistemului de supraveghere pe telefon?
Instalarea pe telefonul mobil se face foarte rapid si va da posibilitatea de a vedea si monitoriza in timp real locuinta, biroul, afacerea… etc. Legal aveti dreptul sa alegeti aceasta optiune, ceea ce va ajuta la intampinarea unor situatii neplacute!
Cum functioneaza un sistem de supraveghere?
Dupa instalare, imaginile sunt captate de camerele de supraveghere si sunt stocate, folosind un DVR, pe un hard disk dedicate
Din ce se compune un sistem de supraveghere?
Un sistem de supraveghere video este compus din: camere de supraveghere (pentru interior si/sau exterior), dispozitive de stocare si redare a imaginilor (DVR + HDD), monitor (pentru afisarea imaginilor in timp real/a celor deja stocate), surse de alimentare pentru camere (camerele de supraveghere nu includ surse de alimentare, acestea se achizitioneaza separat), cablu si alte accesorii (lentile si carcase pentru camere, iluminatoare IR, microfoane, tastaturi, UPS-uri)
Cum alegem un sistem de supraveghere?
Un sistem de supraveghere video este compus din: camere de supraveghere (pentru interior si/sau exterior), dispozitive de stocare si redare a imaginilor (DVR + HDD), monitor (pentru afisarea imaginilor in timp real/a celor deja stocate), surse de alimentare pentru camere (camerele de supraveghere nu includ surse de alimentare, acestea se achizitioneaza separat), cablu si alte accesorii (lentile si carcase pentru camere, iluminatoare IR, microfoane, tastaturi, UPS-uri.
suna acum