Termeni si conditii

Acceptarea contractului de utilizare

Acest contract se aplica site-ului www.maxdep.ro, serviciilor si continutului acestuia.
Site-ul www.maxdep.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul www.maxdep.ro si serviciile oferite prin intermediul lui. Prin utilizarea sitului, indicati ca acceptati sa respectati „Termenii si Conditiile” noastre. Www.maxdep.ro poate revizui acest document oricand, prin actualizarea acestei pagini. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi „Termenii si Conditiile” deoarece acest document va obliga legal. Folosirea in continuare a serviciilor site-ului www.maxdep.ro reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.

Descrierea serviciilor

Site-ul www.maxdep.ro ofera utilizatorilor acces la o colectie bogata de resurse online care includ: informatii din domeniul IT, servicii de promovare web, continut personalizat, componente laptop sau pc, servicii legate de service laptop, monitoare sau pc. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca aceste servicii pot include si publicitate.
Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile www.maxdep.ro includ diverse anunturi, mesaje administrative continute de buletinele informative www.maxdep.ro si ca aceste mesaje sunt implicite calitatii de client www.maxdep.ro. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile sunt oferite „asa cum sunt”, iar www.maxdep.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru stergerea, transmiterea sau salvarea gresita a setarilor personalizate.

Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. Www.maxdep.ro nu ofera nici o garantie in mod expres sau implicit, la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propria raspundere. Www.maxdep.ro nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate. De aceea fiecare comanda va fi confirmata inainte de considerarea ei cu consultantul de vanzari. Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). Www.maxdep.ro si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile produselor fara o notificare prealabila. Www.maxdep.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site.
Www.maxdep.ro nu raspunde de eventualele defectiuni/neconcordante ale produselor comercializate de firmele colaboratoare. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de www.maxdep.ro oricarui client in cazul nelivrarii, a livrarii necorespunzatoare sau in orice alta situatie ce poate interveni, este valoarea sumei incasate de www.maxdep.ro de la acest client cu referire la comanda reclamata .

Caracterul secret şi utilizarea întrebărilor şi comentariilor

Orice întrebări, comentarii, sugestii sau alte informaţii (comunicate), inclusiv orice idei, invenţii, concepte, tehnici pe care le trimiteţi pe acest site prin mijloace electronice sau prin altele, sunt nonconfidentiale şi vor deveni proprietatea www.depanarelaptop.ro, care le va folosi fără restricţie, în diferite moduri şi scopuri, inclusiv în dezvoltarea, manufacturarea şi/sau vânzarea de bunuri şi servicii.

Copyright-ul şi utilizarea materialelor

Www.maxdep.ro nu va autorizeaza sa vizualizati si sa faceti download materialelor de pe site. Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor. Intregul material este proprietatea www.maxdep.ro. Mărcile de înregistrare, mărcile de servicii, denumirile comerciale, logosurile şi produsele prezentate pe acest site sunt proprietatea firmelor respective şi sunt protejate de legile în vigoare. Compilatia (adica adunarea si rearanjarea) continutului acestui site web este dreptul exclusiv a www.maxdep.ro, drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.

Pe serverele care sunt inchiriate de catre www.maxdep.ro. accesul oricarui utilizator neautorizat este interzis. In caz de incercare si/sau accesare, fara drept, a acestor servere, fapta constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare.
Relatia cu companiile care fac publicitate pe site-ul www.maxdep.ro

Www.maxdep.ro poate rula campanii publicitare si promotii in cadrul site-ului.
Corespondenta sau afacerile sau participarea in promotii ale companiilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul site-ului, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a acestor companii. Www.maxdep.ro nu este raspunzator si nu va fi tras la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare ale site-ului www.maxdep.ro.

Prin agrearea termenilor prezentului Contract acordati dreptul www.maxdep.ro de a va trimite periodic e-mail-uri cu informatii sau oferte speciale.

Legaturi catre alti furnizori de informatii sau servicii

Site-ul www.depanarelaptop.ro poate furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece www.maxdep.ro nu are nici un control asupra acestor site-uri sau resurse, luati cunostinta si sunteti de acord ca www.maxdep.ro nu este responsabila de disponibilitatea acestora si nu garanteaza si nu este responsabila pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse.

Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca www.maxdep.ro nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.

Limitarea responsabilitatii maxdep.ro

Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca www.maxdep.ro nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube (chiar daca www.maxdep.ro a fost inainte informat de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
a) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului www.maxdep.ro;
b) acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra;
c) declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site- ului www.maxdep.ro;
d) orice alta problema legata de serviciile site-ului.
Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:
a) utilizarea serviciilor site- ului www.maxdep.ro se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul „asa cum sunt” sau „asa cum sunt disponibile”.
b) www.maxdep.ro nu ofera nici o garantie ca:
b.1) serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra;
b.2) serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
b.3) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-ului www.maxdep.ro si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere;
b.4) orice eroare de program va fi corectata;
c) Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de www.maxdep.ro se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

Informaţii oferite ca atare

Informaţiile de pe acest site sunt oferite ca atare, iar www.maxdep.ro nu dă nici un fel de reprezentări sau garanţii, nici exprimate, nici implicite, inclusiv fără a se limita la garanţiile implicite ale comerciabilităţii, compatibilitatea cu un anume scop sau nonviolare. Www.maxdep.ro nu dă nici un fel de reprezentări sau garanţii în legătură cu integralitatea, acurateţea, oportunitatea, disponobilitatea, funcţionalitatea şi acordul legilor aplicate. Utilizând acest site, acceptaţi riscul ca informaţiile să fie incomplete sau inexacte, sau sa nu satisfacă nevoile şi cerinţele dumneavoastră.

Legea de guvernare:
Accesul şi utilizarea acestui site, cât şi a conţinutului de aici, vor fi guvernate şi interpretate în acord cu legile române în vigoare.

Cateva dintre legile aplicabile, inclusiv modificările ulterioare:

Legea comerţului electronic – 365/2002
Regulament nr. 4/2002 al BNR privind tranzacţiile efectuate prin intermediul instrumentelor de plată electronică şi relaţiile dintre participanţii la aceste tranzacţii
Ordinul 16/2003 al MCTI privind procedura de avizare a instrumentelor de plată cu acces la distanţă, de tipul aplicaţiilor Internet-banking sau home-banking – Legea semnăturii electronice – 429 / 2001
Norme tehnice şi metodologice din 13 decembrie 2001 pentru aplicarea Legii nr. 455/2001 privind semnătura electronică
Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă
Ordonanţa nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă
Hotărârea Guvernului nr. 1308 din 11/20/2002 privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea Legii 365/2002 privind comerţul electronic
Legea privind clauzele abuzive încheiate între comercianţi şi consumatori, nr. 193/2000;
Legea pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date – 677 / 2001
Ordin nr. 1453 din 1 martie 2001 privind ocupaţia de Designer pagini web
Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe
Dispoziţii privind Prevenirea şi combaterea criminalităţii informatice (Titlul III din Legea 161 din 19/04/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenţei în exercitarea demnităţilor publice, a funcţiilor publice şi în mediul de afaceri, prevenirea şi sancţionarea corupţiei – Publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 279 din 21/04/2003)
Legea privind prevenirea şi combaterea pornografiei – 196/2003 publicată în Monitorul Oficial Nr. 342 / 20 mai 2003

suna acum